Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

παραβίαση του μέτρου του ποσοστού τετραγωνικών ανά άτομο, στο ίδιο κατάστημα, με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

•στην Κέρκυρα το Σάββατο (22.08.2020), το βράδυ ημεδαπός με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου, για λειτουργία καταστήματος παραβιάζοντας το μέτρο για απαγόρευση όρθιων πελατών, κατά αναλογία τετραγωνικών ανά άτομο με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας

•στην Κέρκυρα, την Παρασκευή (21.08.2020) το βράδυ, ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος, παραβιάζοντας το μέτρο για απαγόρευση όρθιων πελατών, με επιβολή διοικητικού προστίμου (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (62) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο και (7) στην Κεφαλονιά και (4) στην Λευκάδα για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών (3) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/8/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA