Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν την Τρίτη (14-07-2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο (2) αλλοδαποί οι οποίοι με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, χτες Τετάρτη (15-07-2020), εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν χτες Τετάρτη (15-07-2020), πρώτες πρωινές ώρες στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, δύο ημεδαποί για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, οι ημεδαποί εντοπίστηκαν -άμεσα- από τους αστυνομικούς, καθώς λίγη ώρα πριν κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, είχαν αφαιρέσει από πεζή αλλοδαπή γυναίκα, στον Λαγανά Ζακύνθου, ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας (800) ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA