Με νέο τεχνικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό στηρίζει τη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση και προμήθεια προσομοιωτών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής καθώς και τη δημιουργία Αίθουσας τηλεκπαίδευσης-τηλεδιάσκεψης.

Με την υλοποίηση του έργου αυτού, επιτυγχάνεται ο εκσυγχρονισμός της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού με τη προμήθεια σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων, η οργάνωση των εκπαιδευτικών και διοικητικών λειτουργιών με στόχο την άνοδο του επιπέδου της παρεχόμενης Εκπαίδευσης και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων εκ μέρους των σπουδαστών που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Άμεσα ωφελούμενοι από την υλοποίηση του έργου είναι οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές και η ίδια η εκπαιδευτική μονάδα της Ακαδημίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.076.000 ευρώ και η προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσής του η 31/12/2022.Δικαιούχος και Κύριος του έργου είναι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών).Η πράξη εντάσσονται στον Άξονα προτεραιότητας 4 ««Ενίσχυση υποδομών εκπαίδευσης, υγείας και πρόνοιας» του Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/6/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ