Έυχές από την Εύγερο

Αγαπητοί συμπατριώτες/συμπατριώτισσες

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων “Η ΕΥΓΕΡΟΣ” Κεφαλλονιάς ευχόμαστε το ‘Αγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας και να δώσει Δύναμη να αντιμετωπίσουμε τον πρωτόγνωρο πόλεμο που ζει η ανθρωπότητα στις μέρες μας με έναν αόρατο εχθρό.Ευχόμαστε Δύναμη και Υγεία σε όλους από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκονται:

Στους ήρωες της πρώτης γραμμής. Γιατρούς και Νοσηλευτές που μάχονται με τον αόρατο εχθρό ξεπερνώντας τον εαυτό τους και στους φύλακες-αγγέλους για όλη την Ευρώπη σε Αιγαίο και Έβρο που αντιστέκονται σε κάθε απειλή που χρησιμοποιεί τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία ως όπλο. Στους ανθρώπους που βρίσκονται στη δεύτερη γραμμή – πολιτική προστασία, εκπαιδευτικούς, παραγωγούς και εργαζόμενους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης- και σε όλους εμάς στην τρίτη γραμμή εξ’ίσου σημαντική, που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να αντισταθούμε ενωμένοι στον αόρατο εχθρό να μη μας χτυπήσει πισώπλατα και σπάσει η πρώτη και δεύτερη γραμμή!!!

Ευχόμαστε Καλό Κουράγιο και Υπομονή στις δύσκολες μέρες και ώρες που περνάει η ανθρωπότητα, ιδιαίτερα σε όσους νοσούν στο κρεβάτι του πόνου μακριά από τους αγαπημένους τους, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με Δύναμη, Υγεία, Αισιοδοξία και Οικογενειακή Ευτυχία σε όλους μας!!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.