Αντώνης Αργυρός: ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

την ενημέρωση, προκαλεί σύγχυση, αμφιβολίες και ακόμη και τον άδικο διασυρμό προσωπικοτήτων που ήδη προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες, αλλά και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και από το ανώτατο αυτό αξίωμα στην ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.

Ο απερίγραπτος κατήφορος που έχει καταλάβει ορισμένους είναι τέτοιος , ώστε καθημερινά πλέον ευτελίζουν τον θεσμό του ΠτΔ.

Την ίδια ώρα κάποιοι ασχολούνται με ανύπαρκτες υποψηφιότητες ανθρώπων που ακόμη και οι ίδιοι οι δήθεν υποψήφιοι πολλές φορές αγνοούν, ενώ παράλληλα γίνεται προβολή άλλων που κανείς δεν θα επέλεγε ούτε για θυρωρό της πολυκατοικίας τους .

Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που η Χώρα διέρχεται μια τεράστια εξωτερική απειλή, κάποιοι να παίζουν με τους θεσμούς χρησιμοποιώντας μια απαράδεκτη συζήτηση για το ζήτημα της επιλογής του ΠτΔ.

Χρειάζεται λίγος σεβασμός στους θεσμούς ,η ιστορία και η πείρα διδάσκουν και είναι καιρός είναι να συνέλθουμε. Η Ελλάς δεν χρειάζεται ΠτΔ μαριονέτα. Η μόνη λύση αυτήν την ώρα είναι να επιλεγεί μια ισχυρή προσωπικότητα με αδιαμφισβήτητο κύρος, διεθνή αξιοπιστία και γνώση του αντικειμένου. 

Aντώνης Αργυρός

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5/1/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA