Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

•στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, χτες (01-09-2019), σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, (6) αλλοδαποί, από 19 έως 38 ετών οι οποίοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα, σε πτήσεις με προορισμούς την Ιταλία, την Γερμανία και την Ολλανδία,

•τέλος, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, χτες (01-09-2019), 55χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε για να ταξιδέψει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση, αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ηχορύπανση στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες (01-09-2019) τις πρώτες πρωινές στην Κέρκυρα, από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τρείς ημεδαποί 60, 27 και 19 ετών, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κέρκυρας και στην περιοχή του Κάβου, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι τρείς (3) συλληφθέντες, κατά περίπτωση με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου και του ιδιοκτήτη, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, το Σάββατο (31-08-2019) το βράδυ στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 20χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, o 20χρονος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια έρευνας σε υπαίθρια έκταση, κατά την οποία κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, καθώς και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Λευκάδα

Κατασχέθηκαν ένα (1) σπρέι πιπεριού, ένα (1) “taser”και ένα (1) αεροβόλο πιστόλι

Συνελήφθη, χθες (01.09.2019) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 57χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή στη Λευκάδα.

Ειδικότερα, ο 57χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) ιδιοκτησίας του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) σπρέι πιπεριού, ένα (1) “taser” και ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα και μεταλλικά σφαιρίδια.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ