Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Κατασχέθηκε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ακινητοποιήθηκαν ακόμη τρεις (3)

Συνελήφθησαν χθες Πέμπτη (15.08.2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, τέσσερα (4) άτομα 26,19,20 και 19 ετών, κατά περίπτωση, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, επικίνδυνη οδήγηση και στέρησης αδειών οδήγησης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν :

•26χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως

•τρία (3) ακόμη άτομα, δύο 19χρονοι και ένας 20χρονος, οδηγοί δικύκλων μοτοσκλετών , οι οποίοι στερούνταν αδείας ικανότητας οδηγήσεως.

Προανάκριση πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του 26χρονου και ακινητοποιήθηκαν των υπολοίπων τριών.

Συνελήφθη, αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για αμπούλες με αέριο γέλιου, στη Ζακύνθου

Συνελήφθη, χθες Πέμπτη (15.08.2019), πρώτες πρωινές ώρες, στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), 22χρονος αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αμπούλες με αέριο γέλιου.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκε ο 22χρονος αλλοδαπός να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης και (300) αμπούλες αερίου γέλιου.

Προανάκριση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη φυγόποινος αλλοδαπός στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη χθες Πέμπτη (15.08.2019) το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 53χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου στην Ζάκυνθο και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών για παράβαση Ν. 2523/97 και του Μονομελούς Πλημ/κείου Άμφισσας Φωκίδος για παράβαση άρθρου 173 Π.Κ «Απόδραση Κρατουμένου».

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Κέρκυρα, για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα (15.08.2019 και 16.08.2019), στον Κάβο Κέρκυρας, από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τέσσερεις (4) ημεδαποί 62,43,60 και 43 ετών, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερεις (4) συλληφθέντες, κατά περίπτωση με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και του προσωρινά υπεύθυνου, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Συνελήφθη αλλοδαπή για κλοπή στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθη χθες (15-08-2019) το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, 17χρονη αλλοδαπή για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, η αλλοδαπή εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, η οποία σύμφωνα με σχετική καταγγελία, λίγη ώρα πριν, αφαίρεσε από έναν αλλοδαπό με την μέθοδο της απασχόλησης, ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε χρηματικό πόσο, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.

Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/8/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA