Αστυνομικά Νέα

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) αλλοδαποί στα αεροδρόμια Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, δώδεκα (12) συνολικά αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων ηλικίας από 18 έως και 36 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν:

•στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, την Πέμπτη (23.05.2019) δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 22 και 30 ετών, την Παρασκευή (24.05.2019), τρείς (3) αλλοδαποί 19,26 και 36 ετών, οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα, σε πτήσεις με προορισμό την Γερμανία και την Ολλανδία, αντίστοιχα.

•στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, την Παρασκευή (24.05.2019), σε διαφορετικές περιπτώσεις, επτά αλλοδαποί ηλικίας από 18 έως 28 ετών, κάτοχοι πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση, αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 34χρονου , σε υπόθεση παραβίασης κατοικίας στην περιοχή Γαστούρι Κέρκυρας, την Πέμπτη (09.05.2019) τις πρωινές ώρες, από το εσωτερικό της οποίας αφαιρέθηκαν, χρυσαφικά αξίας (10.000) ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση κάνναβης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (2.785) γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν χθες (24.05.2019) το απόγευμα, στην περιοχή Κοντόκαλι Κέρκυρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, δύο αλλοδαποί 26 και 35 ετών για διακίνηση κάνναβης.

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης καθώς όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν στην συστηματική εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα κατά την διάρκεια αστυνομικών ερευνών, στην κατοικία των αλλοδαπών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (2.785 γρ) περίπου,

•μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

•δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπής στην Κέρκυρα

Χθες (24-05-2019), το απόγευμα στην Εθνική Οδό Κέρκυρας –Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή γέφυρα Γιατρών), Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονη αλλοδαπή, συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός, της 80χρονης οδηγού του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,25/5/2019 #ODUSSEIA