ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΑΛ

Μετά από πολλά χρόνια ξανασυζητάμε για πρόβλημα δημοκρατίας στην χώρα μας.

Αιτία του κακού οι πολιτικές που υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του. Γι αυτό όσο διογκώνεται το αίτημα των πολιτών να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόσο ισχυρότερη είναι και η απαίτηση για μια προοδευτική στροφή.

Το Κίνημα Αλλαγής λέει φτάνει πια, όχι άλλο δεξιά το τιμόνι.

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να φέρει την λύση.

Είναι η παράταξη που ευθύνεται για τον εκτροχιασμό της οικονομίας κατά την περίοδο 2004-2009, για την πολιτική που οδήγησε στα μνημόνια.

Η επιστροφή της δεξιάς σημαίνει επιστροφή στο χθες.

Το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ότι η αλλαγή κυβέρνησης δεν φτάνει. Χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή . Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε το νέο ρεύμα προόδου που μπορεί να εμπνέει και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις. Νιώθουμε δυνατοί, είμαστε έτοιμοι.

Η μάχη δίνεται ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση, ανάμεσα στην πρόοδο και το λαϊκισμό.

Είναι η ώρα της σύγκρουσης με αυτές τις λογικές . Είναι η ώρα της προοδευτικής διακυβέρνησης.

Το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει στην εθνική συνεννόηση και προτείνει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης και κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Στις εκλογές που έρχονται υπάρχει ένα δίλημμα. Το δίλημμα όμως αυτό δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αλλά Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες.

Συναντιόμαστε ξανά με κάθε προοδευτικό πολίτη. Μπολιάζοντας την εμπειρία του χθες με τη σπίθα της νέας γενιάς, όλοι μαζί στο κοινό μας σπίτι, τη σύγχρονη έκφραση της κεντροαριστεράς. Ενωμένοι μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Αλλαγής και, μαζί με αυτήν, ξανά ψηλά τα όνειρα μας και την Ελλάδα.

ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

“ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

“ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,24/5/2019 #ODUSSEIA