Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιηθήκαν,  παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνες στις κατοικίες των εμπλεκομένων, στις οποίες βρέθηκε και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια  Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν την Τρίτη (21.05.2019), στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, τέσσερις (4) συνολικά αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας από 26 έως και 30 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν:

•στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς (3) αλλοδαποί ηλικίας 27, 28 και 30 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα, σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο Ιταλίας,

•στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 26χρονος αλλοδαπός κάτοχος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω,  ημεδαπός για απόπειρα κλοπής στη Λευκάδα

Συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω την Δευτέρα (20-05-2019) το βράδυ στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 45χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής από σταθμευμένο όχημα.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας καθώς όπως διαπιστώθηκε παραβίασε σταθμευμένο όχημα, στην πόλη της Λευκάδας, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,22/5/2019 #ODUSSEIAÂ