Αστυνομικά Νέα

•στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, το Σάββατο (11-05-2019), 37χρονη αλλοδαπή, μαζί με το ανήλικο τέκνο της, η οποία με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα, σε πτήση με προορισμό την Μ. Βρετανία

•τέλος, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, την Παρασκευή (10-05-2019), 29χρονη αλλοδαπή, η οποία επέδειξε για να ταξιδέψει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, σε πτήση με προορισμό το Άμστερνταμ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση, αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη το Σάββατο (11-05-2019) το πρωί, στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας 50χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, o 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Από την έρευνα που ακολούθησε, σε υπαίθρια έκταση ιδιοκτησίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί συνολικά (10) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (15) έως (40) εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Hμερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Λευκάδα

Ημερίδα διοργανώνεται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, τον Δήμο Λευκάδας καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο.

Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00 και απευθύνεται σε εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου και για το πώς αυτοί μπορούν να προληφθούν.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,13/5/2019 #ODUSSEIA