Η μόνη σοβαρή εξέταση που μπορεί να γίνει στους γνωστούς συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας Κιουτσούκη-Θεοχάρη, είναι να γίνουν στο νοσοκομείο εξετάσεις αίματος και αλκοτέστ.
Σαν τον κλέφτη, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε πεντάστερο ξενοδοχείο-φρούριο που άνοιξε μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες πίσω από τριπλές-κλειδαμπαρωμένες πόρτες για να κάνει ένα συνέδριο της Κόζα Νόστρα.
Την ίδια στιγμή με πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά των εργατικών συνεδρίων, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην καταγράφουν οι αθλιότητες τους. Η συνδικαλιστική μαφία ύστερα από όλα αυτά τα αίσχη που έχουν προηγηθεί σε εργατικά κέντρα όλης της χώρας, στην ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων και στην Καλαμάτα, έχει το θράσος να αναφέρεται σε δημοκρατικές διαδικασίες και ελευθερίες.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο νησί και σε όλη τη χώρα, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα αυτής της περιόδου, για να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας.
Τώρα είναι ώρα για να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από νόθους και εργοδότες.
Αυτή την στιγμή μέσα στα Κεντρικά Γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, διαδηλώνουν και ενημερώνουν τους εργαζόμενους όλης της χώρας δεκάδες σωματεία και εργαζόμενοι.Απαιτούν:
ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,4/4/2019, #ODYSSEIA
