Πώς θα επηρεάσει τη Δυτική Ελλάδα η νέα ψυχρή εισβολή

Δευτέρα 11/2:Νεφώσεις με κατά περιόδους βροχοπτώσεις από το ύψος της δυτικής Στερεάς και βορειότερα, και από τις βραδινές ώρες και στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες σε Ήπειρο και βόρειο Ιόνιο. Ο υδράργυρος ως προς τις μέγιστες τιμές του θα ανέλθει στους 13-15oC κατά Μ.Ο. στα πεδινά-παράκτια τμήματα και οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-6bf.

Τρίτη 12/2: Βροχοπτώσεις κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής επικράτειας. Πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της θα ανέλθει στους 10-12oC και οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5-6 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο τις βραδινές ώρες 7bf.

Τετάρτη 13/2:Αρχικά βελτιωμένος καιρός με πιθανότητα παροδικών φαινόμενων στο νότιο Ιόνιο. Από το μεσημέρι και μετέπειτα, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, υπάρχει πιθανότητα για ένα ολιγόωρο πέρασμα με τοπικά φαινόμενα, βροχοπτώσεις στα πεδινά-παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά-ορεινά, πιθανόν και λίγο χαμηλότερα, από τα ανατολικότερα τμήματα της Ηπείρου, το κεντρικό και νότιο Ιόνιο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος σε πτώση, οι μέγιστες τιμές του δεν θα ξεπεράσουν τους 8-10oC σε πεδινές-παράκτιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βόρειοι 7 και κατά τόπους 8bf.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,11/2/2019, #ODYSSEIA