Nέες πτήσεις προς Κεφαλλονιά για το 2019

•Ενώ θα συνεχιστεί και το περσινό δρομολόγιο, από τις 2 Μαΐου έως τις 24 Οκτωβρίου, με μία πτήση την εβδομάδα κάθε Πέμπτη από το Μόναχο.

*Έτσι λοιπόν από την Γερμανική αγορά θα έχουμε σύνδεση με 4 από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

3.Η εταιρία ALITALIA , ξεκινάει πτήση από την Ρώμη (Fiumicino) προς Κεφαλονιά, κάθε Δευτέρα, από 29 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου, με Airbus A319.

4.Η εταιρία Astra Airlines, θα συνδέσει την Θεσσαλονίκη με το Νησί μας από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβρη. Αναμένουμε ανακοίνωση για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των δρομολογίων.

5.Η εταιρία FLYLOLO, από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με μία πτήση την εβδομάδα κάθε Δευτέρα προς την Κεφαλονιά από το αεροδρόμιο του Σαουθάμπτον. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ανοίγει για πρώτη φορά σύνδεση με την Κεφαλονιά.

*Μόλις οριστικοποιηθούν όλες οι πτήσεις προς Κεφαλονιά για το 2019, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σας, όπως και την περσινή περίοδο.

________________________________________

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι, το Σχολείο Τουρισμού «On Tour» , κατόπιν συνεννόησης με το INSETE και την Ένωση Ξενοδόχων θα γίνει τελικά στις 16 & 17 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου « ο Κέφαλος » .

Αναλυτικό πρόγραμμα , οι Θεματικές Ενότητες καθώς και οι Ομιλητές και το πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή , θα ανακοινωθούν λεπτομερώς , μόλις καταρτιστεί το Τελικό Πρόγραμμα , μέσα στο προσεχές διάστημα.

Για το Δ.Σ

ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμ.

Ατσάρος Δημήτριος Μουρελάτος Σπυρίδων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/2/2019, #ODYSSEIAÂ