Προς αναβολή το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου, λόγω του θρίλερ στα Σκόπια

«Υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με υποθετικά σενάρια. Θα μιλήσουμε αργότερα», διευκρίνισε», ενώ σε ερώτηση αν αυτό επηρεάζει τη συνεδρίαση της ΚΟ απάντησε πως «όλα είναι ανοιχτά».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η συνεδρίαση στα Σκόπια αναβλήθηκε δυο φορές, οπότε το σημερινό ραντεβού του Ζόραν Ζάεφ με τον πρόεδρο του Αλβανικού κόμματος που αντιδρά είναι κομβικό για τις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, ωστόσο η διαδικασία να ολοκληρωθεί σήμερα στη γειτονική χώρα.

Σε αυτό το κλίμα τοποθετείται και η πρωινή δήλωση του Πάνου Καμμένου πως «δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια».

Απο τη στιγμή, πάντως που ο Πάνος Καμμένος περάσει την πόρτα της Ηρώδου Αττικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει με τον πρωθυπουργό τη στάση του σε σχέση με την πορεία της κυβέρνησης και το μέλλον του στο υπουργείο Άμυνας.

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Σε αυτό το κλίμα συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, υπό τον Πάνο Καμμένο.

Σημειώνεται πως από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις των ΑΝΕΛ.

«Δεν έχουμε συνεδριάσει ακόμα, δεν έχω κάτι να σας πω αυτή την στιγμή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κατσίκης.

Μιλώντας νωρίτερα στον ANT1 ο βουλευτής δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ εμμένουν στην θέση τους περί απόσυρσης από την κυβέρνηση και καταψήφισής της σε τυχόν ψήφο εμπιστοσύνης, όμως ακολούθησε η δήλωση του αρχηγού του κόμματος Πάνου Καμμένου πως δεν είναι απερχόμενος υπουργός ούτε τελεί υπό παραίτηση.

Αντ. Αντζολέτος – Παν. Τζαννετάτος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,11/1/2019, #ODYSSEIA Newpost