Παρουσίαση των ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2018 και ανακοίνωση των ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2019

Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16.00 – 18.00 στην Αίθουσα «Μακεδονία» του Ξενοδοχείου ΚΑΡΑΒΕΛ στο πλαίσιο του πολυθεματικού συνεδρίου “Money Show”.

Πέρυσι στην εκδήλωση είχαν μιλήσει οι αντιδήμαρχοι των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Ιθάκης (κύριοι Πάνος Παναγιωτόπουλος και Λουκάς Αναγνωστάτος αντιστοίχως), ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, εκπρόσωποι δύο συλλόγων (ένας από κάθε δήμο) που ήταν οι βασικοί συνεργάτες μας στις εκεί εκδηλώσεις καθώς και ο υπεύθυνος του Αρχείου Πολιτισμού, Γ. Λεκάκης και ο καθηγητής Σταύρος Παπαμαρινόπουλος από την ομάδα που προσδιόρισε την ημερομηνία της μνηστηροκτονίας.

Εξ άλλου στην εκδήλωση είχαν παρευρεθεί περίπου 150 ενδιαφερόμενοι μεταξύ των οποίων και μέλη των εκεί συλλόγων αλλά και άτομα καταγόμενα από τις δύο περιοχές. Περισσότερα για τις περσινές αλλά και για τις φετινές εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας (www.thereturnofodysseus.gr) αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com//thereturnofodysseus/posts).

Φέτος προετοιμάζουμε μια μεγαλύτερη εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Δελφών. Ελπίζω ότι σύντομα θα διαμορφώσουμε και θα ανακοινώσουμε το φετινό πρόγραμμα και σας καλούμε όλους να έρθετε.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/12/2018, #ODYSSEIA