Η… Χολιγουντιανή Δημοτική Αρχή

Δυστυχώς οι άνθρωποι που στάθηκαν ανίκανοι να αντικαταστήσουν τις καμμένες λάμπες και να φροντίσουν λίγα ψαράκια (που ψόφησαν) στο ενυδρείο του Ληξουρίου, εμφανίζονται χωρίς αιδώ και μας τάζουν, σαν Άγιοι Βασίληδες, λαγούς με πετραχήλια. Προφανώς μας θεωρούν ιθαγενείς χωρίς νοημοσύνη.

Ενώ λοιπόν η Δημοτική Αρχή, έχοντας πλήρη άγνοια του ρόλου της, παίζει με σποτάκια στο διαδίκτυο, διαφημίζοντας το ανύπαρκτο έργο της, πλησιάζει οσονούπω η υπογραφή και δημοσίευση σε ΦΕΚ του χωροταξικού Ιονίων Νήσων, το οποίο θα επιτρέπει την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε ένα μεγάλο μέρος της ακτογραμμής του νησιού μας, από τον Πόρο μέχρι την Αντίσαμο.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις ολέθριες επιπτώσεις που θα έχει για την τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς η συγκεκριμένη (απο)ρύθμιση. Η μόνη βέβαια που ζει στο κόσμο της, μεθυσμένη από το «τεράστιο» έργο που έχει παράξει, είναι η παράταξη Παρίση.

Με ψευτολεονταρισμούς και παλικαριές, δια στόματος Αναπληρωτή Δημάρχου, δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα των ιχθυοτροφείων. Ανούσιες δηλώσεις, αφού αν και γνώριζε εδώ και πολύ καιρό την εκπεφρασμένη αντίθετη άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για αυτές το ζήτημα αυτό, ουδέποτε συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου με συντονισμένες ενέργειες και σωστές αποφάσεις να αποτρέψει πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η Δημοτική Αρχή με το «φανταστικό» έργο που έχει επιτελέσει στο νησί μας δίκαια διεκδικεί μια θέση στην περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων. Το ερώτημα είναι ποιος Δημοτικός Σύμβουλος θα αφήσει το αποτύπωμα και το αστέρι του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15/12/2018 #ODYSSEIA