Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Ειδικότερα ο 30χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας και από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του, σε δύο διαδοχικές υποθέσεις κλοπών από τις εγκαταστάσεις επιχείρησης τηλεπικοινωνιών, στην πόλη της Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση διαπιστώθηκε ότι λίγη ώρα πριν την σύλληψη του χθες το πρωί, αφαίρεσε ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα υπαλλήλου της επιχείρησης, το οποίο κατά την αστυνομική έρευνα  βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στην δεύτερη αντίστοιχη περίπτωση, από τον ίδιο χώρο, είχε αφαιρέσει την Κυριακή (09.12.2018) το μεσημέρι, μαζί με τρείς (3) ακόμη συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται,τέσσερις (4) ράβδους χαλκού αξίας (500) ευρώ περίπου.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο 30χρονος ημεδαπός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, την Τετάρτη (05-12-2018) το απόγευμα, στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα ο εντοπισμός και η σύλληψη του 23χρονου πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, την Τετάρτη το απόγευμα και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με ηρωίνη συνολικού βάρους (54) γραμμαρίων.

Ο 23χρονος ημεδαπός, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/12/2018, #ODYSSEIAÂ