ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ

Αυτό το όργανο δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Κερκυραϊκό λαό. Αυτό το όργανο συμφώνησε ότι το έγκλημα το έκανε ο Καλλικράτης και το ΠΑΣΟΚ αλλά είναι αργά να το διορθώσουν. Αυτό το όργανο εξαίρεσε την Κέρκυρα από την επικείμενη τροπολογία που θα έρθει στην βουλή για την Λέσβο την Κεφαλονιά την Σάμο. Αυτό το όργανο στήριξε προσωπικές ματαιοδοξίες και ΟΧΙ το αίτημα μιας κοινωνίας που παραπαίει μέσα στα σκουπίδια και στην συνολική ανικανότητα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου.

Αναρωτήθηκαν τάχα μου αν προλαβαίνουν να το κάνουν και αν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας και στο τέλος φοβήθηκαν να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Ο Κος Καλούδης Γεώργιος ως νεοφώτιστο πεφωτισμένο μέλος του ενιαίου Δήμου διαπιστώνει και φιλολογεί θεωρητικά αγνοώντας την επικείμενη καταστροφή του τόπου.

Για άλλη μια φορά η Κέρκυρα δια των πολιτικών της εκπροσώπων είναι κατώτερη των περιστάσεων και αποδεικνύει ότι κουμάντο σε αυτόν τον τόπο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ αλλά ξένα κέντρα και τα εντελλόμενά των στον τόπο μας.

Συμπατριώτες δείτε που μας πηγαίνουν. Ευτέλισαν κάθε έννοια δημοκρατίας και έριξαν τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης στα τάρταρα.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!! Για άλλα 4 χρόνια τα σκουπίδια στην καθημερινότητά μας.

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΑΝΘΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/10/2018, #ODYSSEIA