Αντιπροσωπεία Δήμου Σερβίας και συνέχιση σχέσεων και δράσεων στην Κεφαλλονιά

προγραμματιστεί για τον προσεχή Δεκέμβριο επίσκεψη του Λυκείου Ληξουρίου στο 8ο Γυμνάσιο Βελιγραδίου. Παράλληλα, αντιμετωπίσθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρόταση για ανταλλαγή φοιτητών, η οποία θα συνδράμει στην ενδυνάμωση των ήδη στενών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Αυτή η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου του 2018 από αντιπροσωπεία του Δήμου του Σάμπατς με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Αμπράσεβιτς, το οποίο πραγματοποίησε εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του νησιού. Σε αντίστοιχες εκδηλώσεις συμμετείχε και η Ακαδημαϊκή Γυναικεία Χορωδία του Πανεπιστημίου του Νις.

Τις εκδηλώσεις αυτές στήριξαν εμπράκτως η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κύριος Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, η ΚΕΔΗΚΕ, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικών, ο Σύλλογος Ξενοδόχων, τα ξενοδοχεία Mirabel και Grant Hotel, τα εστιατόρια Ηλία Καλαφάτη και Premier, ο επιχειρηματίας κύριος Κυριάκος Σταμούλης, η Kefalonian Lines, η Ionion P. Lines και η Κοινοπραξία Ταξιάρχης, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πρόννων και Φωκάτων.

Για τη στήριξη αυτή εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/10/2018, #ODYSSEIA