Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων Νήσων

•Ειδικότερα στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (23) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (10) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, (6) για παραεμπόριο, (2) για ηχορύπανση, (1) για άγρα πελατών και (1) για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος.

Βεβαιώθηκαν (59) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (8) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (114) είδη παραεμπορίου.

•Στην Κέρκυρα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (16) άτομα, από τα οποία: (3) για κλοπές, (5) για ναρκωτικά, (1) για παραεμπόριο, (4) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (3) για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (98) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (1) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (6) είδη παραεμπορίου.

•Στην Λευκάδα συνελήφθησαν (9) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (1) για μέθη, (4) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (1) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν (63) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

•Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (8) άτομα, από τα οποία (3) για ναρκωτικά, (3) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (1) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και (1) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν (52) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (7) υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15/9/2018, #ODYSSEIA