ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

βραδιά , αποφασίσαμε να σαλπάρουμε την Δευτέρα 20 Αυγούστου , κατά τις 9:30 το βράδυ , για μια μουσική βόλτα στο λιμάνι τ’ Αργοστολιού , από το Λιμεναρχείο ως την Γέφυρα , δίπλα από την ακτή , σιγά-σιγά , τραγουδώντας τα τραγούδια του τόπου μας και όχι μόνο .

Επειδή δεν χωράνε όλοι όσοι θα θέλανε να είναι μαζί μας μέσα στο σκάφος , προβλέψαμε και θα ακουγόμαστε από την παραλία , έτσι μαζί με την θαλασσινή αύρα, για όσους θέλουν να περπατήσουν παράλληλα με μας , αλλά και για όσους απολαμβάνουν την βραδιά από τα κέντρα της παραλίας .

Και μην μας κατηγορήσει κανείς ότι τραγουδάμε για την έξοδο από τα μνημόνια αυτή την ημερομηνία …Είναι απλά μια σύμπτωση !! Εμείς τραγουδάμε πάντα , σε καλές , αλλά και σε δύσκολες μέρες , γιατί το τραγούδι είναι βάλσαμο στις ψυχές μας , το αγαπάμε , είναι κομμάτι της ζωής μας , της καθημερινότητάς μας .

Ελάτε μαζί μας λοιπόν σε αυτό το θαλασσινό περίπατο την Δευτέρα 20/8 στις 9μμ. στην παραλία τ’ Αργοστολιού .

Και μήν ξεχνάτε ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9 μμ. θα γίνει στο θέατρο ‘ΓΕΡΆΣΙΜΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ’ στο Μπαστούνι Αργοστολίου η αναβληθείσα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής, εκδήλωσή μας , και μάλιστα θα έχει και σκοπό να μαζευτεί ένα ποσό για πολιτιστικούς σκοπούς στην Ανατολική Αττική .

Το ΔΣ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/8/2018, #ODYSSEIA