Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και

•στη δεύτερη περίπτωση, την Πέμπτη (12-07-2018), ένα ακόμη ζευγάρι αλλοδαπών 42 και 37 ετών, μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Αγγλία.

Σε βάρος των συλληφθέντων και στις δύο περιπτώσεις σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς κλιμακίου ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, επτά (7) άτομα από 15 έως 37 ετών, για παραεμπόριο.

Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιηθήκαν από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, το χρονικό διάστημα από 09 έως και 13-07-2018 και όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν στην άσκηση υπαίθριου εμπορίου, στερούμενοι άδειας από την αρμόδια Αρχή.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών που θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/7/2018