Εκδηλώσεις τριημέρου της ΚΕΔΗΚΕ

ΣΑΜΗ στην πλατεία της Σάμης ώρα 9.00μμ. «Αιγιαλός, εις τον γιαλό της Σάμης». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός» σας προσκαλεί σε ένα οδοιπορικό παραδοσιακών χορών με άρωμα Ελλάδας με τη συμμετοχή ζωντανής μουσικής. Συμμετέχουν: Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζερβάτων «ο Άγιος Ιωάννης» και ο Πολιτιστικός Όμιλος Μοσφιλωτής από την Κύπρο.

Σάββατο 14 Ιουλίου

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ

Παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από τον Θίασο «Σκιές και Γέλια». Γενική Είσοδος: 5€

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α΄ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.00μμ.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Χωροπούλα” σε ένα πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του Γάμου από την Κεφαλονιά και την υπόλοιπη Ελλάδα.”

Αργοστόλι, ΦΑΡΣΑ στην πλατεία του χωριού ώρα: 9.00μμ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ «ΒΑΡΔΙΑ». Μουσικοθεατρικό αναλόγιο από τους Dead Poets : Θόδωρο Οικονομίδη, Μαρία Αρσένη & Νίκο Σιναρέλη. Οργάνωση Φίλοι Ναυτικού Μουσείου Ιονίου & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΟΜΑΛΑ, ώρα: 9.00μμ. Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο (κάτω από τα παλιά ραντάρ), με φαγητό, ποτό, κρασί και μουσική. Οργάνωση : Π.Σ. Βαλσαμάτων «Ο ΒΑΛΣΑΜΟΣ».

Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ, Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Πεντόγαλος», ώρα: 9.00μμ.«Απόδραση από την λογική». Μια νέα παράσταση του Μάγου Σανκάρα για όλη την οικογένεια. Γενική Είσοδος: 10€ τα παιδιά: 8€.

Έρισος, ΑΝΤΥΠΑΤΑ στην προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου και ώρα: 9.00μμ η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και ο Π.Σ. Ερίσου «Ο ΦΑΡΟΣ» προσκαλούν τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν με παράσταση Καραγκιόζη από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. Είσοδος Ελεύθερη.

Κυριακή 15 Ιουλίου

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ «Απόδραση από την λογική». Μια νέα παράσταση του Μάγου Σανκάρα για όλη την οικογένεια. Γενική Είσοδος: 10€ τα παιδιά: 8€.

ΛΗΞΟΥΡΙ στις 8.30μμ. στον κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφ/νιάς & Ιθάκης.

Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Τουλ, «Μια ανάσα από το όνειρο».

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α΄ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.00μμ

Παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από τον Θίασο «Σκιές και Γέλια».

Γενική Είσοδος: 5€

Έρισος, ΦΙΣΚΑΡΔΟ, στη θέση Αλωνάκι, ώρα:9.00μμ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ «ΒΑΡΔΙΑ». Μουσικοθεατρικό αναλόγιο από τους Dead Poets : Θόδωρο Οικονομίδη, Μαρία Αρσένη & Νίκο Σιναρέλη. Χώρος:Ο τόπος καταγωγής του Νίκου Καββαδία, το Φισκάρδο. Οργάνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Ρισιάνων «Η Αστερίς».

Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ στην πλατεία του Πόρου στις 9.00μμ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ» διοργανώνει την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ με κρασί, σαρδέλα, μουσική και πολύ χορό!

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/7/2018