Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

κατά την λειτουργία δύο (2) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία λειτουργούσαν στην πρώτη περίπτωση 56χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης και στην δεύτερη 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκε σε βάρος 52χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη αντίστοιχου καταστήματος πταισματικού χαρακτήρα παράβαση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών που θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας .

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ημεδαπού και ελαφρύ τραυματισμό τριών (3) ακόμη ατόμων Λευκάδα

Χθες Τετάρτη (11-07-2018) το μεσημέρι, στο 26ο χλμ της Ε.Ο Λευκάδας- Σύβρου, ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 77χρονου οδηγού και ο ελαφρύς δύο (2) ακόμη επιβατών του οχήματος που οδηγούσε , 48 και 45 ετών.

Επιπλέον ελαφρά τραυματίσθηκε και ο 56χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Απολλονιών Λευκάδας .

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/7/2018