Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Πέμπτη (05-07-2018), αφαίρεσε από  την παραλία της ίδιας περιοχή μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου, διαβιβάστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαποί για ληστεία και απόπειρα ληστείας στον Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθησαν, σήμερα Δευτέρα (09-07-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά  Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), δύο αλλοδαποί 25 και 21 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και απόπειρα ληστείας κατά περίπτωση, σε βάρος δύο αλλοδαπών διαφορετικής εθνικότητας, ηλικίας 20 και 18 ετών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για δύο διαδοχικά περιστατικά, εντόπισαν και ακινητοποίησαν άμεσα τους δύο (2) αλλοδαπούς δράστες, οι οποίοι λίγη ώρα πριν, είχαν  αφαιρέσει με την απειλή σωματικής βίας, από έναν 20χρονο, μικρό χρηματικό ποσό ενώ αποπειράθηκαν με τον ίδιο τρόπο να αποσπάσουν χρήματα και από έναν 18χρονο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (126) ευρώ το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός για κλοπή στην Λευκάδα

Συνελήφθη την Κυριακή (08-07-2018) το βράδυ στην περιοχή Βασιλικής Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, 47χρονος αλλοδαπός για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο 47χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε -άμεσα- από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής γυαλιών ηλίου από εμπορικό κατάστημα της περιοχής λίγη ώρα πριν.

Ο 47χρονος, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/7/2018, #ODYSSEIAÂ