Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από την χώρα δύο μη νόμιμων αλλοδαπών  21 και 30 ετών, μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Στην δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερις (4) αλλοδαποί 19 έως 27 ετών για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη ημεδαπός, για κλοπή στη Λευκάδα

Συνελήφθη την Δευτέρα (18-06-2018) το πρωί στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ανήλικος ημεδαπός για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την Κυριακή (17-06-2018) ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν από κατοικία στην περιοχή Περιβόλια Λευκάδας, χρυσαφικά αξίας (1500) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανήλικου καθώς και των γονιών του, για παραμέληση εποπτείας του διαβιβάστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/6/2018