Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

43χρονο υπήκοο Ιράν, ενώ την (06-05-2018) το βράδυ έναν 24χρονο υπήκοο Μπουρκίνα Φάσο, οι οποίοι επιχείρησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Αντίστοιχα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, το Σάββατο (05-05-2018), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς (3) υπήκοοι Συρίας 20, 24 και 24 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην -κατά τόπο- αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ηχορύπανση: Κεφαλονιά

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου, 42χρονος ημεδαπός  διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, «Μπαρ»  για ηχορύπανση.

Παράβαση Κ.Ο.Κ- Μέθη: Κεφαλονιά

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός,  από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση κλοπής από  κατοικία, στην περιοχή Κοντόκαλι Κέρκυρας, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων της, το πρωί της Παρασκευής (04.05.2018), στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, ο 30χρονος αφαίρεσε από εξωτερικό στεγαζόμενο χώρο κατοικίας, επαγγελματικό εξοπλισμό σκαφών, συνολικής χρηματικής αξίας (6000) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/5/2018, #ODYSSEIA