Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•κοκαΐνη, συνολικού βάρους (3,7) γραμμαρίων

•ηρωίνη,  συνολικού βάρους (14,6) γραμμαρίων

•(3) δισκία ναρκωτικών χαπιών

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε  έρευνα που  πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν επιπλέον ακατέργαστη κάνναβη,  βάρους (6,6) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 57χρονος, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

2018

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Λευκίμμη/Κέρκυρα

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του  Εφετείου Αθηνών, για  «Απείθεια»

Κέρκυρα 

Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, για παράβαση του Ν.5960/33 «Τύπος(επιταγές)»

Κέρκυρα 

Συνελήφθη 43χρονη ημεδαπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, ως ιδιοκτήτρια «Καφενείου – Σνακ  Μπαρ»Â  για υγειονομικές παραβάσεις.

Κέρκυρα 

Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών ,ως ιδιοκτήτης, «Αναψυκτήριου-Καφέ-Ψιλικά», για υγειονομικές παραβάσεις.

Λευκίμμη/Κέρκυρα 

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, για κατοχή (13) ναρκωτικών χαπιών.

Κέρκυρα 

Συνελήφθησαν (3) τρείς ημεδαποί 27,23 και 19ετων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ΟΠΚΕ/Δ.Α Κέρκυρας, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης βάρους (6,4) γραμμαρίων.

Λευκάδα

Συνελήφθη 18χρονος υπήκοος Αλβανίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ΟΠΚΕ/Δ.Α Λευκάδας,  να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ζάκυνθος  

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης καθώς και για στέρηση ικανότητας οδηγήσεως.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/1/2018