ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τον σύλλογό μας για την συμμετοχή και μουσική εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ευχαριστεί τους δασκάλους για την επίπονη, υπομονετική και μεθοδική δουλειά που κάνουν στα Τμήματά τους, για να έρχονται συνεχώς και καλύτερα αποτελέσματα.

Εύχεται σε όλα τα μέλη των τμημάτων, χωρίς να ξεχνάμε και τις κυρίες του νεοσύστατου Χορωδιακού Εργαστηρίου Γυναικών, που δεν παρουσιάστηκε χθες,τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ.

Πρέπει όμως να ευχαριστήσει και να ευχηθεί τα καλύτερα στους χορηγούς του συλλόγου μας που στηρίζουν οικονομικά την δύσκολη αλλά και όμορφη προσπάθειά μας.

Ομως χθες η Γιορτή μας είχε και φιλανθρωπκό νόημα και σκοπό. Μαζεύτηκαν πολλά, μα πάρα πολλά, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, και θα τους διατεθούν μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους όσους πρόσφεραν τα τρόφιμα αυτά, ανοίγοντας την ψυχή τους και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας αυτό.

Τέλος ευχαριστούμε και ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και δημιουργική πορεία στο ΔΣ. της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας, που ευγενικά μας παραχώρησε την αίθουσα και την υποδομή της, για να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή Γιορτή του συλλόγου μας.

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/12/2017