«Η θεσμική εκτροπή του κ. Ε. Κεκάτου»

περιεχόμενο του άρθρου προσομοιάζει σε διαφημιστικό φυλλάδιο ναυτιλιακής εταιρείας ιδιωτικών συμφερόντων και καθόλου στις αντικειμενικές συνθήκες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που είναι προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, είναι προφανές σε όλες και σε όλους ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιότυπη θεσμική εκτροπή.

Είναι αυτονόητο λοιπόν αλλά και επιβεβλημένο να καταδικάσουμε αυτού του είδους την πρακτική ενώ παράλληλα καλούμε τη Δημοτική Αρχή Παρίση να κάνει το ίδιο και να δώσει εξηγήσεις στην τοπική κοινωνία γι’ αυτήν την απαράδεκτα καταχρηστική πρακτική του αντιδημάρχου της. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς-Ιθάκης και η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ήταν ανέκαθεν υπέρ της δρομολόγησης πλοίου στη γραμμή Ιθάκη-Πάτρα-Σάμη και, όπως απέδειξαν τα γεγονότα, το πολέμησαν και το κέρδισαν χωρίς να λογαριάζουν το χρώμα του φουγάρου αλλά με μόνο γνώμονα το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον. Καλό θα ήταν η Δημοτική Αρχή Παρίση να έκανε το ίδιο…

Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους κατοίκους των νησιών μας ότι θα παρακολουθούμε στενά το σύνολο των εξελίξεων που αφορούν την εν λόγω ακτοπλοϊκή σύνδεση, αλλά και όλα τα παρελκόμενα που αφορούν στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού.

Αργοστόλι, 01/11/2017

Δημοτική Κίνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/11/2017