Συνεχίζεται η προβολή της Κεφαλλονιάς στη Σερβία

Τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Βόσδοβατς και του Δήμου Κεφαλονιάς η οποία ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με τις ονοματοδοσίες  στο Ληξούρι όπου μία οδός μετονομάστηκε σε Οδό Βόσδοβατς, με τις ανταλλαγές μαθητών-φοιτητώ και συνεργασία επιχειρηματιών από το Βοζντοβατς με επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς, αλλά και την επικείμενη τελετή ονοματοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στο Αργοστόλι όπου μία οδός θα μετονομαστεί σε Οδό Σάμπατς, με την παρουσία του Πρέσβης της Σερβίας.

Δημοσίευμα της κρατικής τηλεόρασης της Σερβίας [rts.rs ] 3-10-2017 κατά την διάρκεια επίσκεψης του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Βελιγράδι

Ο δρόμος στην Κεφαλονιά έφερε το όνομα του δήμου Vozdovac

Στο πλαίσιο της σήμανσης 150 χρόνων σερβικής-ελληνικής φιλία, στην πόλη Liksuri, στο ελληνικό νησί της Κεφαλονιάς, ένας δρόμος πήρε το όνομά του από τον Δήμο Vozdovac του Βελιγραδίου.

Ο δρόμος στην Κεφαλονιά έφερε το όνομα του δήμου Vozdovac

Οι αδελφότητες του Liksuri και του Vozdovac υπέγραψαν ένα χάρτη αδελφοποίησης το 1995 και στο Βελιγράδι υπάρχουν ήδη δύο δρόμοι που φέρουν το όνομα Kefalonska και Liksuri.

Ο πρόεδρος της δημοτικής συνέλευσης του Voždovac Aleksandar Mirković και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Miloš Stojanović και Momir Ćirović παρευρέθηκαν στην τελετή τελετής έναρξης.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία του Δήμου Vozdovac, όπου εκφράστηκαν απόψεις σχετικά με την επέκταση των σχέσεων και τις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο δήμων, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πληροφοριών του Δήμου Vozdovac.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/10/2017