Erasmus για νέους επιχειρηματίες την Τετάρτη στην Αθήνα – Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Το EYE (Erasmus for Young Entrepreneurs) είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους ή φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.

Η ανταλλαγή εμπειριών πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της παραμονής κοντά στον έμπειρο επιχειρηματία, γεγονός που βοηθά το νέο επιχειρηματία να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διοίκησης μίας μικρής επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται για την επιχείρησή του/της και αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για νέες αγορές.

Μπορούν να συμμετάσχουν:

-Νέοι επιχειρηματίες που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή την έχουν ξεκινήσει ήδη εντός της τελευταίας τριετίας.

-Έμπειροι επιχειρηματίες οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ή διευθυντές μικρής ή μεσαίας επιχείρησης σε μία από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.

Σημειώνεται ότι στις 5 Οκτωβρίου 2017 θα λάβει χώρα στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο) η πανευρωπαϊκή βράβευση των πιο πετυχημένων Νέων Επιχειρηματιών Erasmus για το 2016 με μια ελληνική υποψηφιότητα ανάμεσα στους έξι φιναλίστ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/10/2017