ΠΙΝ Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν διανομής φρούτων & οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

– Η ΠΕ Κέρκυρας , ο ΔήμοςΚέρκυρας η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας , η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας

-Η ΠΕ Λευκάδας , ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου  η Ιερά ΜητρόποληΛευκάδας & Ιθάκης , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Λευκάδας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λευκάδας.

-Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης, η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς – Ιθάκης.

-Η ΠΕ Ζακύνθου ο Δήμος Ζακύνθου , ο ΟΔΑΖ , η Ιερά ΜητρόποληΖακύνθου , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ζακύνθου, ο Σύλλογος Όνειρο του παιδιού, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ζακύνθου.

Την ευθύνη ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν για την ΠΕ Κέρκυρας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Βλαχόπουλος, για την ΠΕ Λευκάδας η Περιφερειακή Σύμβουλος Λουκία Κατωπόδη για την ΠΕ Κεφαλονιάς ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος και για την ΠΕ Ζακύνθου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τζώρτζης Σιγούρος.

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή.

“Η περιφέρεια μας με συνέπεια αγωνίζεται για τη προώθηση πολιτικών και δράσεων για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων που βρίσκονται στο περιθώριο της φτώχειας και αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα Ιόνια Νησιά” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκος Μιχαλάς.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/7/2017