Ζολιω Λαδα -Βαρβαρεσου ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ….

Δεν αναφερω τις Πλατειες Ευρωπαικων πολεων.Εκει οτανκανουν επισκευη στο κεντρο της πολης ,δεν αλλαζουν ουτε το ειδος της πετρας.Αλλη νοοτροπια.

Και τωρα κατι χρηστικο:Ολες οι Πλατειες ρομαντικες η μοντερνες,προοριζονται για περιπατητες.

Ειναι απαραδεκτο,ποδηλατες και ποδηλατισες μικροι και μεγαλοι να κανουν σλαλομ αναμεμεσα σε πεζους.Εχω δει ατυχηματα με ηλικωμενους ανθρωπους.Χθες καποιος φωναζε (Να φυγουν τα ποδηλατα) Φωνη βοωντος εν τη Πλατεια…..

(Τους λειπει η παιδεια) Μουρμουριζουν καποιοι. Και λοιπον; Πως θα προστατευθουν οι λοιποι απο τους απαιδευτους; Επισης οι Πλατειες δεν ειναι γηπεδα εκκολαπτομενων ποδοσφαιριστων. Μας συνεβη προωπικα να προσγειωθει μπαλα στο τραπεζι μας και να γινουν γυαλια καρφια ολα. Ελλειψη Αγωγης. Παλι και λοιπον; Που ειναι η προστασια των ανυποπτων χρηστων μιας Πλατειας; Δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφουμε για αυτα τα προβληματα. Προ ετων οταν γραφαμε σε  εντυπο τα ιδια λεγαμε.

Τωρα ομως εχουμε την ελπιδα οτι με μια καινουργια πλατεια, και χωρις επαναλμβανουμε να γνωριζουμε προσωπα, να ρυθμισουν αυτα τα προβληματα για να τη χαρουμε και εμεις και οι ξενοι επισκεπτες!

Ζολιώ Λαδά Βαρβαρέσου

Φωτο: Κefaloniapress

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/6/2017