Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά και την Λευκάδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (23.05.2017) κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα, ένας 34χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί, από τους οποίους δύο 26χρονοι και ένας 24χρονος, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), στην Ζάκυνθο να έχει στην κατοχή του συσκευασία με κάνναβη βάρους (7,7) γραμμαρίων.

Επίσης σε μια ακόμη περίπτωση, στην Κεφαλονιά , αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), συνέλαβαν έναν 26χρονο ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Λευκάδα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης καθώς και δύο δενδρύλλια.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/5/2017