Το πρόγραμμα “FRIENDS” κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου”

στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις και παράλληλα να παρέχει στους συμμετέχοντες διευκολύνσεις λόγω των οικονομικών συνθηκών καθιέρωσε την κίνηση “FRIENDS”.

“FRIENDS”, δηλαδή φίλοι του Φεστιβάλ, γίνονται όσα εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών επιθυμούν, με την προϋπόθεση να παρέχουν έκπτωση στους αθλούμενους, συνοδούς και εθελοντές του Kefalonia Gym Festival κατόπιν υποδείξεως της κάρτας συμμετοχής- διαπίστευσης τους. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι στα καταστήματα που υπάρχει η ένδειξη “FRIENDS”, η οποία θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή στα καταστήματα, θα έχουν μειωμένες τιμές. Όσα καταστήματα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν στη λίστα των FRIENDS στη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στα social media. Επίσης, λίστα με τα καταστήματα και πληροφορίες για το καθένα (τηλέφωνο, ωράριο κ.λ.π) θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που δίνεται σε όλες τις ομάδες κατά την ενημέρωση των αρχηγών αποστολών.

Τα καταστήματα λοιπόν που επιθυμούν να γίνουν “FRIENDS” του Φεστιβάλ θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική δήλωση που θα βρουν στο site της διοργάνωσης http :// kefalonia – gymfestival.gr στο πεδίο: ΧΟΡΗΓΟΙ

Στην ηλεκτρονική δήλωση συμπληρώνετε τα στοιχεία της επιχείρησης καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων 01/05/2017. Για διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info @ kefalonia – gymfestival.gr ή να επικοινωνήσετε με την κα Ελένη Δαρδαμάνη στο 6945053431 και την κα Βιολέττα Παντούλια στο 6944658105.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/3/2017