Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Οι τρεις ημεδαποί , που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης, χρήματα  καθώς και ένα αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν χθες (28-02-2017), το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, τρία (3) ακόμη άτομα,  ημεδαποί 25, 36 και 27 ετών, για αδικήματα  που αφορούν την κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.

Ειδικότερα, κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν οι τρεις εμπλεκόμενοι και σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  συνολικά :

•           πέντε (5) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (513) γραμμαρίων περίπου

•           το χρηματικό ποσό των (310) ευρώ

•           (3) κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον κατά την διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο   χρησιμοποιούσε ο 36χρονος κατά την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν  τέσσερα (4)  άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και κατά περίπτωση για  παράνομη οπλοφορία

Συνελήφθησαν, χθες (28.02.2017) το πρωί στην Κέρκυρα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις,  τέσσερα (4)  άτομα,  40, 19, 20 και  38 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος  και της παράνομης οπλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι τρεις από τους συλληφθέντες (40, 19 και 20 ετών), είχαν παρέμβει με αυτοσχέδιες κατασκευές (καλώδια, παρεμβάσεις στους μετρητές), στο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα, στις κατοικίες τους.

Για αντίστοιχη υπόθεση ρευματοκλοπής αλλά και παράνομης οπλοφορίας συνελήφθη  ένας ακόμη 38χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα (1) τόξο (σκοπευτηρίου),  με (11) βέλη.

Προανάκριση για τις υποθέσεις αυτές πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή αστυνομικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), καθώς και συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/3/2017 και 2/3/2017