Α. Τζωρτζάτος: Η ερώτηση της Βουλευτού ένα βήμα πριν την δικαίωση

Η κ. Βουλευτής υποβάλλοντας την ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα στους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, απέδειξε ότι με τον θεσμικό της ρόλο μπορεί να σταματήσει η ανομία, η αδικία και η κατάχρηση του νόμου από τη δημοτική αρχή σε βάρος μιας μικρής κοινωνίας, όπως αυτή των Διλινάτων.

Περιμένουμε επιτέλους, τόσο εγώ όσο και το σύνολο των συγχωριανών μου, ο αγώνας που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μόνοι μας με ελάχιστους να μας στηρίζουν, να έχει ως κατάληξη την δικαίωση κόντρα στις λοιδορίες και την απαξίωση της δημοτικής αρχής στο χωριό μας και τους εκπροσώπους των Διλινάτων που διεκδίκησαν όσα μας οφείλουν και παράνομα τόσα χρόνια καταχράζονται.

Η κ. Θεοπεφτάτου με την ερώτησή της στέκεται στο ύψος των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, αφού αποδίδεται το περί δικαίου αίσθημα θέτοντας με απόλυτα σωστά στοιχεία το δίκιο των Διλινάδων να τους αποδοθεί ό,τι τους οφείλει η δημοτική αρχή τόσα χρόνια, όπως και να ελεγχθεί ακόμη η όποια ευθύνη της δημοτικής αρχής «για το που χρησιμοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι πόροι», πολύ περισσότερο όταν συνειδητά παρανομούσε δηλώνοντας απροκάλυπτα πως «ουδεμία υποχρέωση έχει να αποδώσει τα εισπραχθέντα από τις ανεμογεννήτριες».

Τζωρτζάτος  Αναστάσιος

Τοπικός Σύμβουλος κ. Διλινάτων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13.1.2017