Όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές για τα παιδιά στη Σάμη

Ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο τετράωρο, πέρασαν χτες το απόγευμα, τα παιδάκια που παραβρέθηκαν, στη δεύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή, του Συλλόγου Εμπόρων – Καταστηματαρχών Σάμης ο “Γιαλός”! Στην πλατεία Δικαστηρίων, οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, είχαν στήσει το αγιοβασιλιάτικο πάρκο, που μαζί με την “φάρμα των ζώων” ( πόνυ, αρνάκια, κατσικάκια, κουνέλια και μικρά γουρουνάκια ),  αποτελούσαν ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Εντυπωσιακή η είσοδος  στο χώρο, του Άι Βασίλη ( Κώστας Δευτεραίος – Ανίκας ) επάνω σε άλογο! Από τον “θρόνο του” φωτογραφήθηκε με τους μικρούς φίλους του και τους πρόσφερε σοκολάτες! Ο κλόουν, με τα “μαγικά κόλπα” και τα παιχνίδια του, διασκέδασε και γέμισε χαρά τα παιδιά!

Η χτεσινή, ήταν ακόμα μια επιτυχημένη και πανέμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, από τον Σύλλογο Εμπόρων και Καταστηματαρχών της Σάμης ο “Γιαλός”, που αναφερόταν στα παιδιά!! ‘Προσεγμένη και με αρκετή προεργασία, προσέφερε σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους, τέσσαρες υπέροχες χριστουγεννιάτικες ώρες!!

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο και σε όλους τους συντελεστές αυτών των εκδηλώσεων!!

Ευχόμαστε και άλλες  εκδηλώσεις, με επίκεντρο τα παιδιά!

Τάσος Καβαλλιεράτος.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.12.2016