ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ.Ι:Σύσκεψη των Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα το Σάββατο 26 Νοέμβρη 7.00μμ

χαιρετισμό 36 συνδικαλιστικές οργανώσεις διαφόρων χωρών, με περισσότερους από 50 αντιπροσώπους.

Η ίδια η συζήτηση κατέγραψε τα θετικά βήματα που έγιναν, τις δυσκολίες και πώς τις αντιμετωπίζουμε, αλλά και τις προϋποθέσεις για να αναπτύξουμε νέο κύκλο αγώνων, κινητοποιήσεων με γραμμή πάλης ενάντια στα μονοπώλια, τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους ανθρώπους τους στα συνδικάτα και την πληγή του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, στην πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματα.

Με μεγαλύτερη ορμή, πείσμα δυναμώνουμε τους αγώνες μας ενάντια στα νέα μέτρα που προετοιμάζονται αυτές τις μέρες. Καλούμε τα σωματεία σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο σε προετοιμασία και άμεση αγωνιστική απάντηση. Δίνουμε αγωνιστικά τη μάχη της απεργίας στις 8 Δεκέμβρη.

Στο ταξικό εργατικό κίνημα πέφτει η ευθύνη, ο σχεδιασμός μας, οι πρωτοβουλίες για την εργατική απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε, για να βγει το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα στην αντεπίθεση.

Το Εργατικό Κέντρο στην κατεύθυνση αυτή ύστερα από Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Σύσκεψη των Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα το Σάββατο 26 Νοέμβρη 7.00μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου  για τον σχέδιο και τον συντονισμό της απάντησης-αντεπίθεσης μπροστά στην απεργιακή μάχη στις 8 Δεκέμβρη.

για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γ.Γαβρίλης

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.11.2016