Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ένας 25χρονος στην Κέρκυρα και ένας 22χρονος στη Λευκάδα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορούσε στον εντοπισμό του 25χρονου, στην Κέρκυρα, το απόγευμα της Τρίτης (16-08-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           ποσότητα ηρωίνης, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (13,4) γραμμαρίων περίπου

•           μια ηλεκτρονική ζυγαριά

•           τρία ναρκωτικά χάπια

•           ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 70 εκατοστών καθώς και

•           το χρηματικό ποσό των (320) ευρώ

Η δεύτερη περίπτωση, αφορούσε στον εντοπισμό του 22χρονου στη Λευκάδα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (14-08-2016), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (8,3) γραμμαρίων περίπου.

Οι δύο συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη 69χρονος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 34χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, προχθες (17-08-2016), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, 69χρονος ημεδαπός για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 34χρονου.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, χθες το πρωί (17-08-2016), ο 69χρονος διαπληκτίστηκε -αρχικά- λεκτικά με τον 34χρονο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε   με δρεπάνι στη δεξιά παλάμη.

Ο 34χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αντικείμενο με το οποίο προκλήθηκε ο τραυματισμός του 34χρονου.

Ο 69χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας στην Κέρκυρα

Συνελήφθη 59χρονη υπήκοος Μ. Βρετανίας, ενώ συγκατηγορούμενος στην υπόθεση είναι 59χρονος υπήκοος Ιταλίας

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, (14) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου για την καλλιέργεια τους

Συνελήφθη χθες (18-08-2016) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 59χρονη υπήκοος Μ. Βρετανίας, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ συγκατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 59χρονος υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία όπου διαμένουν οι δύο αλλοδαποί, διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να έχουν εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•           (14) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 εκατοστά έως 1,20 μέτρα

•           (1.065) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

•           εξοπλισμός εργαστηρίου (λαμπτήρες, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες κ.α) για την υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

•           μία ηλεκτρονική ζυγαριά

•           το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Η 59χρονη, με τη σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.8.2016