Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•           στον 23χρονο μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και ακατέργαστη κάνναβη βάρους (6,0) γραμμαρίων περίπου

•           στον 25χρονο ποσότητες κοκαΐνης βάρους (5,6) γραμμαρίων περίπου και ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (6,4) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.585) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από κατοικίες στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών δύο υποθέσεις κλοπών από κατοικίες στην Κέρκυρα.

Για τις δύο υποθέσεις σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 48 και 35 ετών για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οι δύο ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες δύο περιπτώσεων κλοπών σε οικίες, το Σαββάτο (04-06-2016) και την Τρίτη (21-06-2016), όπου είχαν αφαιρεθεί το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.160) ευρώ, ένα ρολόι χρηματικής αξίας (500) ευρών καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα διαβιβασθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη την Κυριακή (17-07-2016) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 27χρονος ημεδαπός για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν συνολικά τρείς καταδικαστικές αποφάσεις, μία για υπεξαίρεση και δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20.7.2016