Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Η 32χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν 5,5 κιλά αδασμολόγητου ακατέργαστου καπνού, 160 πακέτα τσιγάρων, καθώς και 1.000 τσιγάρα

Συνελήφθη την Πέμπτη (23-06-2016) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 43χρονος υπήκοος Ρουμανίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Αναλυτικότερα, ο 43χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητο ακατέργαστο καπνό, συνολικού βάρους 5 κιλών και 500 γραμμαρίων περίπου, 160 σφραγισμένα πακέτα τσιγάρων, καθώς και 1.000 τσιγάρα εντός συσκευασίας.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθηκαν δύο αλλοδαποί, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκές χώρες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, δύο αλλοδαποί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό κατά τη διάρκεια εξειδικευμένου διαβατηριακού ελέγχου, δύο υπηκόων Κίνας ηλικίας 25 και 21 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου την Παρασκευή (24-06-2016), καθώς και την Κυριακή (26-06-2016).

Οι δύο συλληφθέντες, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και της παράνομης εξόδου από τη Χώρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27.6.2016