«ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 152ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«ΣΑΒΒΑΤΟ  21 ΜΑΙΟΥ 2016»

Χαιρετισμός με κωδωνοκρουσίες και ανάκρουση Εθνικών Εμβατηρίων, στους δρόμους της πόλης.

Ώρα 08:00 π.μ.

Έπαρση της Σημαίας.

Ώρα 10:50 π.μ.

Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου.

Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Φαρακλός Γεράσιμος, Φιλόλογος του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.

Ώρα 11:45 π.μ.

Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ληξουρίου.

Ώρα 12:15 μ.μ.

Παρέλαση ενώπιον του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, επισήμων, θυμάτων πολέμου, αντιστασιακών οργανώσεων, των σπουδαστών, μαθητών του Δήμου Κεφαλονιάς, προσκόπων, οδηγών, Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Αργοστολίου, Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Σύρου, Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Ιωαννίνων, φορέων κ.λ.π., με τη συνοδεία Φιλαρμονικών του Δήμου Κεφαλονιάς,  στο χώρο της Κεντρικής πλατείας Αργοστολίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται, να παραστούν οι αρχές και όλοι οι πολίτες, του Νομού μας.

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας, τα της τάξεως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας και τα του λιμένος ο κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.

Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης, θα έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γεράσιμος Πολλάτος.

Τελετάρχες ορίζονται οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Μ. Κλαουδάτος και κ. Π. Σταθάτος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, για κατάθεση στεφάνων στα τηλέφωνα: 2671360530-531 μέχρι την Τρίτη 17-05-2016.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14.5.2016