Β. Ρουχωτάς: Οι πρώτοι θεμέλιοι λίθοι της ανάπτυξης στην Παλική

Μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του 2014 η Παλική βλέπει την πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη έναρξη  της ανάπτυξης  της περιοχής.

Επί  τέλους σήμερα Πέμπτη 12 Μάιου του Σωτηρίου για την Παλική έτους 2016 στη κεντρική πλατεία του Ληξουριού  και ώρα 11.02. και 30 δευτερόλεπτα μπήκαν οι πρώτοι θεμέλιοι  λίθοι της ανάπτυξης!!

Εξη   κομμάτια για αρχή και για να να το πιστέψουμε, και να  γίνει “βίβος” ο θεμέλιος λίθος!!!

Στην φωτογραφία ( και μόνο για τους κακόπιστους) ώρα 11.02.30″ αποθανατίζονται οι έξη πρώτοι θεμέλιοι λίθοι της ανάπτυξης του Ληξουριού

Ωρα 11. 12.30″

12 (ναι 12)  ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΘΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΠΗΞΕΙ

•           ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

•           ΤΟΝ ΟΓΚΩΔΕΣΤΕΡΟ

•           ΣΤΙΒΑΡΟΤΕΡΟ

•           ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ

ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΗΣ

Μπροστά σε αυτόν τον θηριώδη θεμέλιο λίθο ακόμη και η κολώνα του Φιλίππου Καρόλου Ντε Μποσετ ωχριά σε μέγεθος

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, την τοποθέτηση συντόνισε και επέβλεψε ο Αντιδήμαρχος Παλικής εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο  κ . Αλέξανδρο Παρίση και την θέληση της Δημοτικής του  Αρχής, να ξεκινήσει επιτέλους η ανάπτυξη στην Παλική αρχής γενομένης από το Ληξούρι.

Πληροφορίες που διέρρευσαν για τοποθέτηση επί του ογκολίθου μαρμάρινης αναμνηστικής πλακός με το όνομα του  Δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, και της ημερομηνίας τοποθέτησης,  διαψεύστηκαν αμέσως αφού είναι γνωστή η σεμνότητα και η αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής και  η απέχθεια της σε φανφάρες.

Ληξούρι 12 .5 .2016

Για την αντιγραφή

Βασίλης Ρουχωτας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13.5.2016