ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του εικαστικού και λογοτέχνη Κώστα Ευαγγελάτου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 στο χώρο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στην Αίθουσα που φέρει το όνομα του καλλιτέχνη.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή προς το κοινό, την οποία χαιρέτησε ο  Προϊστάμενος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας κ. Γ. Ηλιάδης, συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής κ. Κώστας Αντ. Πετράκης ο οποίος  μίλησε για το έργο του Κώστα Ευαγγελάτου και διάβασε αδημοσίευτο τεχνοτροπικό κείμενό του.  Στην συνέχεια, μέλη του  Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς, Άρης Γεράκης και Διονυσία Κακονύχτη, διάβασαν ποιήματα του λογοτέχνη. Τέλος, ο Κώστας Ευαγγελάτος ολοκλήρωσε την εκδήλωση αναφέροντας αυτοβιογραφικά σημεία της εικαστικής ζωής του αναφερόμενος στη σύγχρονη τέχνη. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ο καλλιτέχνης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση ανέδειξε την προσφορά του Κώστα Ευαγγελάτου δια μέσω του έργου του και της θεωρητικής  του προσέγγισης στην τέχνη, αλλά επίσης τίμησε τον καλλιτέχνη για την προσφορά του στο Τμήμα όπου από το 2011 πρωτότυπα εικαστικά του δημιουργήματα κοσμούν την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και που φέρει το όνομά του.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24.3.2016,