Δωρεάν διανομή φρούτων από την ΠΙΝ στο πλαίσιο της «Ιόνιας Συμμαχίας κατά της Φτώχειας»

περιθώριο της φτώχειας και καθημερινά παλεύουν με οξύτητα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα . Θα είμαστε  πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων   ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα νησιά του Ιονίου με στόχο  την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς.

Οι φορείς, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης  είναι :

Κέρκυρα: Η ΠΕ Κέρκυρας , ο Δήμος  Κέρκυρας η Ιερά Μητρόπολη  Κέρκυρας , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  Ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κέρκυρας

Λευκάδα: Η ΠΕ Λευκάδας , Ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου  η Ιερά Μητρόπολη  Λευκάδας & Ιθάκης ,η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Λευκάδας .

Κεφαλονιά – Ιθάκη: Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης ,η Ιερά Μητρόπολη  Κεφαλληνίας

Ζάκυνθος: Η ΠΕ Ζακύνθου  ο Δήμος Ζακύνθου , ο ΟΔΑΖ , η Ιερά Μητρόπολη  Ζακύνθου  , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ζακύνθου, ο Σύλλογος Όνειρο του Παιδιού.

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων  για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή .

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25.2.2016