Κέρκυρα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Η διαπραγμάτευση θα είναι ηλεκτρονική και θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά  μέσω της προαναφερόμενης διαδικτυακής πύλης σε ηλεκτρονικό φάκελο. Τα δικαιολογητικά που δεν φέρουν ψηφιακή υπογραφή πρέπει να υποβληθούν και σε φυσικό φάκελο εντός τριών (3) ημερών, από τη λήξη της ηλεκτρονικής αποστολής, ήτοι 04-2-2016.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 22/01/2016 και ημερομηνία λήξης υποβολής (ηλεκτρονικής), η ημέρα Δευτέρα, 01/02/2016 και ώρα 15:00  μ.μ.. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, 5η-02-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. από την αρμόδια επιτροπή Διαγωνισμού που είναι πιστοποιημένη από το σύστημα για την αποσφράγιση και αξιολόγηση της σχετικής διαπραγμάτευσης.

Για τα πλήρη τεύχη του διαγωνισμού θα παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων www.pin.gov.gr. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς, απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ –Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝΔΗ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.1.2016