Εξεδόθη ο πρώτος τόμος των Πρακτικών του Ι. Διεθνούς Πανιόνιου Συνεδρίου

Στους εκτός Κερκύρας ο τόμος αποστέλλεται με την κούριερ Γενική Ταχυδρομική, ύστερα από κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών, Alpha Bank, Λογαριασμός Όψεως, 742002002000021, IBAN GR36 0140 7420 7420 0200 2000 021. Την κατάθεση πρέπει να ακολουθήσει μήνυμα προς τον κ. Δημήτρη Κονιδάρη ότι έχει κατατεθεί το ποσόν, ώστε να ταχυδρομηθεί εν συνεχεία ο τόμος. Εφόσον παραληφθεί ο τόμος, παρακαλούμε να έχουμε ξανά μία ηλεκτρονική επιβεβαίωση της παραλαβής.

Τα έξοδα της αποστολής των τόμων βαρύνουν την Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών, εκτός από τις αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό, που βαρύνουν τους παραλήπτες.

Ενημερώνουμε ότι ο πρώτος τόμος (ένα αντίτυπο) έχει προσφερθεί δωρεάν μόνο στους συνέδρους των οποίων ανακοίνωση δημοσιεύεται στον πρώτο τόμο. Όσοι από αυτούς τους συνέδρους επιθυμούν ακόμη ένα ή περισσότερα αντίτυπα, παρακαλούνται να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Αυτό θα συνεχιστεί και στους λοιπούς τόμους, δηλαδή θα προσφέρεται δωρεάν ο κάθε τόμος μόνο σε όσους εκ των συνέδρων δημοσιεύεται η ανακοίνωσή τους στον συγκεκριμένο τόμο.

Όσοι παραγγείλουν τον παραπάνω πρώτο τόμο των Πρακτικών (ανεξάρτητα αν ήσαν σύνεδροι ή όχι) θα μπορούν εάν το επιθυμούν να λάβουν και οποιονδήποτε από τους τόμους των «Κερκυραϊκών Χρονικών» της β΄ περιόδου, αντί του συμβολικού ποσού των 5,00 € για κάθε τόμο, εφόσον καταβληθεί το ποσόν μαζί με την καταβολή του ποσού των Πρακτικών και μας το γνωρίσει ο ενδιαφερόμενος στο μήνυμά του. Οι προηγούμενοι τόμοι των «Κερκυραϊκών Χρονικών» είναι:

1) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. Α’, 2003 (β’ περίοδος), Αφιέρωμα στον Κώστα Δαφνή.

2) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. B‘, 2004 (β’ περίοδος), Αφιέρωμα στον Πέτρο Βράιλα-Αρμένη.

3) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. Γ, 2005 (β’ περίοδος), Τα γράμματα της οικογένειας Ανδρέα Τυπάλδου-Λασκαράτου προς τον Δανό ιερέα Θεόδωρο Χάνσεν.

4) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. Δ΄, 2006, (β’ περίοδος), Πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Όψεις της Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Κέρκυρας», του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών. 7-8 Δεκεμβρίου 2005.

5) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. Ε΄, 2010 (β΄ περίοδος), Πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Καλές Πνοές Παρηγοριά / Σολωμός – Μάντζαρος – Πολυλάς», της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών, 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2006.

6) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. ΣΤ΄, 2012 (β΄ περίοδος), Λορέντζος Μαβίλης / Εκατό χρόνια από τον θάνατό του, Πρακτικά  Επιστημονικής Διημερίδας 28-29 Απριλίου 2012.

7) Κερκυραϊκά Χρονικά, τόμ. Ζ΄ (2013) (β΄ περίοδος), Το πρώτο σκαλί – Κερκυραϊκά Χρονικά (ευρετήρια του λογοτεχνικού περιοδικού Το πρώτο σκαλί [1954-1958] και της πρώτης περιόδου των Κερκυραϊκών Χρονικών του Κώστα Δαφνή [1951-1987]).

Για κάθε άλλη πληροφορία, διευκρίνιση κ.λπ. παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον κ. Δημήτρη Κονιδάρη ψηφιακά.

Για το Διοικ. Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας

Περ. Παγκράτης                                                      Δημ. Κονιδάρης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.1.2016